Poštovani kupci,

Obaveštavamo Vas da od ove godine Institut za povrtarstvo neće vršiti povraćaj kesa (gramatura) i kesica semena povrća istekle deklaracije o upotrebi.

Svesni smo ozbiljnosti novonastalih okolnosti i spremni smo da Vam obezbedimo brojne povoljnosti za našu saradnju u budućnosti. Svaki kupac koji je prema evidenciji Instituta za povrtarstvo direktno sarađivao sa Institutom i do danas izmirio svoje obaveze prema Institutu može da dostavi specifikaciju robe kojoj ističe deklaracija o upotrebi popunjavanjem obrazca gde će se navesti vrsta kesica, pakovanje, broj deklaracije, broj partije semena i broj kesica. Rok za dostavljanje specifikacija na e-mail komercijala@institut-palanka.rs je 01.09.2021 godine. Po isteku navedenih deklaracija podsećamo Vas da robu morate skloniti iz prometa i omogućiti nesmetanu kontrolu sadržine te robe od strane predstavnika Instituta koji će doći u posetu svakoj maloprodaji. Komercijalna služba će na osnovu vaših specifikacija pripremiti vaučere povoljnosti za svakog kupca koji će vam biti poslati na adresu maloprodaje do 31.12.2021 godine.

Institut za povrtarstvo će u narednom periodu aktivno raditi na obezbeđenju stalaka za izlaganje robe za svakog kupca i na prilagođavanju poslovne politike u korist kupaca. Takođe u planu je izmena ambalaže i širenje sortimenta prema sugestijama kupaca.

Mi smo institucija nauke i kvaliteta koja postoji 75 godina i u našoj akreditovanoj laboratoriji se postavljaju visoki standardi kvaliteta proizvoda jer je naša primarna misija zadovoljstvo kupaca što nas dodatno izdvaja od drugih. Naša poslovna vizija je usmerena na održanje tradicionalnih ukusa i kvaliteta.

Naši istraživači i stručni saradnici su vam na raspolaganju za sve stručne savete u vezi gajenja i karakteristika naših sorti povrća čime mi nudimo unikatnu podršku svakom kupcu i proizvođaču tokom svih procesa proizvodnje.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati komercijalnu službu Instituta za povrtarstvo na broj 026/313-028 ili 064/883 44 30. Iskreno se nadamo da ćete biti naši dugogodišnji saradnici i da ćemo zajedničkim snagama negovati naš domaći brend

Prethodna objava Sledeća objava